Pensiunea Vila Verde Breaza este amplasata intr-o locatie frumoasa , o zona linistita.

     

    Privelistea este incantatoare.Oriunde privesti totul pare desprins din povesti.Aici poti simti zilnic bucuria de a fi in mijlocul naturii, iar clima deosebita completeaza starea creata de acest loc.

     

   Conditiile de cazare  sunt excelente, depasind cu mult nivelul de confort de care dispun majoritatea caminelor pentru persoane aflate in incapacitate de a se ingriji singure. Camerele sunt dotate cu grup sanitar si cabina de dus propriu, TV daca este cazul.

 

   Rezidentii beneficiaza de conditii deosebite de cazare, supraveghere atenta 24 de ore pe zi, precum si de cladire si mobilier adecvat, socializare in sala de relaxare unde se pot purta discutii sau se poate petrece timpul placut vizionand un film sau jucand diverse jocuri.Semineul generos da farmec serilor de iarna.

 

   Rezidentii beneficiaza de supraveghere permanenta astfel incat securitatea lor sa fie desavarsita.Locatia beneficiaza de acces facil in si din curte si cladire.

 

    Hrana este preparata zilnic si include trei mese pe zi, "cafeaua de la ora 10" si "ceaiul de la ora 5".

  

   Meniul este personalizat in functie de recomandarea medicului.Vara masa se poate servi pe terasa.In vederea unei alimentatii sanatoase meniul este variat se stabileste si se afiseaza saptamanal.

 

  Aprovizionarea cu alimente se face astfel incat ingredientele sa fie intodeauna proaspete.Meniul se prepara de catre bucatarul specialist in bucataria profesionala proprie amenajata autorizata  si dotata corespunzator.